OVER TIN

TIN is een prestatieve tennisschool, gericht op de betere clubspelers uit de regio die op zoek zijn naar aanvullende training naast te clubtraining om zich verder te ontwikkelen. TIN bestaat al sinds 1985 en is daarmee één van de eerste en langst bestaande tennisscholen van het land. In juli 2018 heeft Jip Rottier de tennisschool overgenomen van zijn vader Theo, die TIN heeft opgericht en hier 33 jaar lang met veel passie en toewijding vorm aan heeft gegeven. Door de jaren heen zijn er duizenden categorie 2,3 en 4 spelers opgeleid waardoor TIN een begrip in de regio is geworden!

Missie: Onze missie is om elke speler het maximale uit zichzelf te laten halen waardoor alle spelers zijn of haar persoonlijke top kunnen bereiken.

Visie: Wij hechten bij TIN veel waarde aan persoonlijke aandacht en een positieve benadering van de spelers. Ondanks dat er veelal getraind wordt in groepen wordt er altijd geprobeerd om zo individueel mogelijk te werken. De positieve benadering wordt door spelers (zowel jong als oud) als zeer plezierig ervaren!

TIN lijfspreuk: “Niet zeuren, hard werken”

Scroll to top